Vrolijk, groen en creatief in 2019

Lieve mensen,

We gaan er een fantastisch 2019 van maken bij Natuur is een Feest! Vrolijk, groen en creatief, zijn belangrijke trefwoorden.

Vrolijk! Omdat de natuur prachtig is. Kinderen van 0 tot 85 vrolijk maken door in de natuur te spelen en te ontdekken.

Groen! Omdat de wereld veel meer groen kan gebruiken. En dat we met ons allen echt wel begrijpen hoe belangrijk dat is.

Creatief! Omdat iedereen er een eigen invulling aan geeft. Je kunt zelf kiezen. Hoe je een hut maakt. Hoe een pissebed leeft. Hoe je een vuurtje kunt bouwen, hoe je voedsel kunt bereiden, of dat je een kunstwerk maakt van dingen uit de natuur.

Bij Natuur is een Feest zijn mensen aangesloten die  jullie activiteiten kunnen organiseren. Voor kinderen van 0 tot 85 jaar dus. Maar heel concreet voor al jullie kinderfeestjes, voor groene activiteiten in de kinderopvang, voor schooluitstapjes met je leerlingen. We verzorgen onze activiteiten bijna door het hele land. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Wil je je kinderen ook vaker laten spelen in de natuur en zoek je inspiratie, volg dan onze trainingen. Nog lang niet alle trainingen staan online. Laat  weten waar je belangstelling naar uit gaat. Je kunt je hiermee ook aansluiten als feestjesgever of peuters in het wild begeleider.

Zoek je inspiratie, ga dan naar onze webshop en bestel onze avonturen (als download)

 

Schrijf ook iets

*