Training natuurbeleving jonge kind in Deventer

 

Zaterdag 14 april 2018 in Deventer

Natuurcentrum De Ulebelt

Iedereen die met jonge kinderen van 2 tot 7 werkt.

Bijvoorbeeld gastouders, kinderyogadocenten, kindercoaches, jeugdnatuurgidsen, pedagogisch medewerkers, groene zzp-ers, recreatiewerkers

10.00 – 16.00 uur

Prijs: 60 euro inclusief boekje, koffie, thee en koekjes. (50 euro als je inschrijft voor meerdere trainingen)

Opgeven: info@natuuriseenfeest.nl met korte motivatie en telefoonnummer

Informatie: 0629096804, Bart de Koning

dino wildpark 3

Tijdens de training ‘natuurbeleving jonge kind’ gaan we veel zelf  spelen. We ontdekken waar jonge kinderen enthousiast van worden in de natuur zoals aanrommelen,  struinen, activiteiten doen met modder en water, diertjes zoeken en mooie dingen verzamelen. Hierover oefen je met een aantal praktische opdrachten.

Maar hoe motiveer je kinderen om mee te doen. Daarbij werk je met ‘appetizers’ zoals een meeleeftheater, een lied of een spelletje. Hoe kun je dat bijvoorbeeld doen met spel met handpoppen. Of bijvoorbeeld in de werkvorm zelf: We gaan een verhalentouw maken over een sprookje. We lopen door het bos luid roepend dat we op Berenjacht gaan! Ook daarmee gaan we oefenen.

verhalentouw

De training vindt plaats bij Natuurcentrum De Ulebelt in Deventer.

Heb je zin om je praktisch en speels te laten inspireren? Het kind in je zelf te herontdekken, maar ook je enthousiasme voor de natuur te vergroten? Doe mee aan deze trainingsdag. Vol met ideeën voor activiteiten ga je weer naar huis. Je bent klaar om morgen je kinderen te verrassen in het park, je tuin of bij de speelvijver.

Peuters in het Wild

Met deze training kun je ook als aanbieder ons project Peuters in het Wild aanbieden. Je betaalt daarvoor een licentie van 50 euro per jaar. Daarvoor krijg je ondersteuning bij het opzetten van peuters in het wild- activiteiten en ook korting op overige trainingen.

 

 

 

One Response to “Training natuurbeleving jonge kind in Deventer”

Read below or add a comment...

Trackbacks

  1. […] training is ondermeer een aanvulling op de training ‘natuurbeleving jonge kind‘ en ‘feest in het bos’. Deze twee trainingen zijn vooral op de praktijk gericht […]Schrijf ook iets

*