Peuters in het wild

slinger

20140404_132847

Bekijk onze nieuwe website van Peuters in het Wild!

www.peutersinhetwild.nl

Hier kunt u ook terecht voor de webshop.

 

Peuters zijn gek op natuur! Volg onze facebookpagina www.facebook.com/peutersinhetwild voor activiteiten bij jou in de buurt.

Zelf Peuters in het Wild begeleider worden? Meedoen als kinderopvang of als gastouder? Doe mee aan de trainingen: www.natuuriseenfeest.nl/trainingen. Meer informatie? 06-29096804 of  info@natuuriseenfeest.nl

Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gun je je eigen kind natuurlijk ook.

Collega Agnes Meijs legt in deze presentatie uit wat Peuters in het Wild inhoudt:

Agnes Meijs – Peuters in het Wild from PechaKucha Hilversum on Vimeo.

In deze blog vind je een beschrijving van een ochtend Peuters in het Wild. Wat kun je verwachten? Waar kun je meedoen? En hoe kun je begeleider worden?

Begeleider worden

Natuur is een Feest organiseert trainingen om peuteractiviteiten te geven in de natuur. In deze blog lees je alles over de trainingen die we tot nu toe hebben gepland in 2019. Om begeleider te worden, heb je een licentie nodig. Maar je kunt de training ook volgen als belangstellende, bijvoorbeeld als gastouder, pedagogisch medewerker of ook als ouder.

Betaal je de licentie (50 euro per jaar), dan heeft dat de volgende voordelen.

  1. Je komt op onze lijst van Peuterbegeleiders te staan. Zodra een peuteropvang ons vraagt, verwijzen we naar jou.
  2. Van de nieuwe website kun je ook avonturen downloaden (betaald).
  3. Je kunt met tips van collega’s je eigen Peuters in het Wild club starten.

Peuters in het wild bij jou op locatie

Als kinderboerderij, NME centrum, groene camping, kinderopvang of voorschool, kun je profiteren van Peuters in het Wild. Je kunt je medewerkers naar een training sturen of in de (toekomstige) lijst kijken wie er bij jullie peuteractiviteiten kan organiseren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Trainingen op maat

Neem met ons contact voor een training op maat.

Licentie

De naam peuters in het wild  is voorbehouden aan mensen met de Peuters in het Wild Licentie. De licentie is individueel v De licentie kost 50 euro

boek

Natuur is een Feest geeft ook het boek peuters in het wild uit. Dat is te koop voor 10 euro + verzendkosten. Je krijgt hem gratis als je meedoet aan een training. cover

Informatie? info@natuuriseenfeest.nl

Klik voor een indruk van de activiteiten op de gallery hieronder.

[ReflexGallery id=’2′]