Peuters in het wild

slinger

20140404_132847Peuters zijn gek op natuur! En hun ouders ook, blijkt wel aan de belangstelling die wij hebben voor onze activiteiten Peuters in het Wild. Kijk in de agenda voor peuters in het wild activiteiten bij jou in de buurt.

Zelf Peuters in het Wild begeleider worden? Meedoen als kinderopvang of als gastouder? Doe mee aan de trainingen: www.natuuriseenfeest.nl/trainingen. Meer informatie? 06-29096804 of  info@natuuriseenfeest.nl

Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gun je je eigen kind natuurlijk ook.

Collega Agnes Meijs legt in deze presentatie prima uit wat Peuters in het Wild inhoudt:

Agnes Meijs – Peuters in het Wild from PechaKucha Hilversum on Vimeo.

Herken je je hier in? Voor jou heeft Natuur is een Feest de peuters in het wild – clubs  bedacht.

Begeleider worden

Natuur is een Feest organiseert trainingen. Op www.natuuriseenfeest.nl/trainingen vind je ook de trainingen voor Peuters in het Wild. Via deze pagina kun je je ook opgeven hiervoor.

Natuur is een feest als partner

Misschien denk je als vertegenwoordiger van een kinderboerderij, voorschool, kinderopvang of NME-centrum ‘Wat een leuk idee!’ Leuk voor de ouders waar wij mee werken… Goed om ons te profileren… Prima manier om onze doelgroep aan ons te binden!

Wij bieden ons als Natuur is een Feest Natuur aan om samen met jouw organisatie een ‘peuters in het wild’ clubs op te zetten.  Er zijn allerlei organisatievormen mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Trainingen voor de kinderopvang

Neem met ons contact voor een training op maat.

Licentie

De naam peuters in het wild  is exclusief voorbehouden aan projecten samen met Natuur is een Feest. De licentie is individueel voor iedereen die de cursus heeft gevolgd. De licentie kost 50 euro

boek

Natuur is een Feest geeft ook het boek peuters in het wild uit. Dat is te koop voor 10 euro + verzendkosten.cover

Informatie? info@natuuriseenfeest.nl

Klik voor een indruk van de activiteiten op de gallery hieronder.

[ReflexGallery id=’2′]