Ontmoet de feestjesgevers

 

Ontmoet de feestjesgevers!

Feestjesgevers, dat zijn vrolijke types. Die wil je wel ontmoeten!  Dat kan op (Goede) vrijdag 14 april in Vlaardingen in het Voedselbos. Je bent welkom vanaf 13.30. Geef je aub op bij Bart de Koning, info@natuuriseenfeest.nl

 

Oervolk, Zeerover, Toverdokter

Je bent welkom als je overweegt om een kinder- of familiefeestje bij ons te boeken. Als je in de kinderopvang werkt of in het onderwijs. Of misschien wel zelf feestjesgever wilt worden. Het programma is voor jong en oud, dus neem vooral ook je kinderen mee.

Je kunt deze middag opdrachten doen uit ons workshop/schoolreisjesaanbod: Oervolk Stoervolk.
Ook maak je kennis met ‘De Zeerover’ en ‘De Toverdokter’. Twee figuren waarmee je als peuter of kleuter spannende avonturen mee kunt beleven.

Bij Oervolk ontdek je hoe je een vuurtje kunt maken zonder lucifers; Hoe je kinderen instructie geeft om met een zakmes te werken en hoe je een amulet of totempaal maakt.

Voedselbos

De mensen van het Voedselbos zijn deze dag ook aanwezig en kunnen je ook van alles vertellen over dit mooie initiatief. In een voedselbos proberen ze zoveel mogelijk struiken en bomen te laten groeien, waarvan je lekker kunt smullen. Een voedselbos is een vrijwel onderhoudsvrije manier van voedsel maken.

Feestjesgever worden

Als je zelf feestjesgever wilt worden, dan is deze middag ook geschikt. We kunnen steeds enthousiaste feestjesgevers gebruiken met aantoonbare ervaring met kinderactiviteiten organiseren.

Deelname is gratis.
Uiteraard zorgen wij ook voor zelf te bakken broodjes, koffie, thee en chocolademelk.

https://www.natuuriseenfeest.nl/activiteiten/schoolreisjes/

https://www.natuuriseenfeest.nl/kinderopvang-kinderactiviteiten/

https://www.natuuriseenfeest.nl/winkel/

Aanmelden en informatie: Stuur een mail naar info@natuuriseenfeest.nl. Je kunt ook bellen naar Bart de Koning 06-29096804

Schrijf ook iets

*