Natuurfotografie tijdens je kinderfeestje

locaties

 

Vind je het leuk om actief bezig te zijn in de natuur? En wil je graag beter leren fotograferen? Dan is een natuurfotografiefeestje echt iets voor jou!

Tijdens dit feestje gaan we op een bijzondere manier de natuur beleven en mooie, grappige, spannende, gekke en vrolijke foto’s maken. Fotografeer de natuur eens vanuit een ander standpunt: Hoe zien de bomen en de wolken eruit als je op je rug ligt. Hoe ziet een konijn de wereld?  Kun je van iets gewoons een foto maken zodat niemand meer weet wat het eigenlijk is? We gaan op zoek naar spannende standpunten, rare vormen, mooi licht en bijzondere kleuren.

En als het regent? Helemaal niet erg! Waterdruppels zijn prachtig, plassen zijn soms net spiegels en na een bui heb je vaak het mooiste licht.

Het fotografiefeestje wordt gegeven door onze eigen feestjesgevers die fotografie als hobby hebben. In de meeste regio’s hebben we mensen die een fotografiefeestje kunnen aanbieden. Soms vragen we u om eigen camera’s mee te nemen, of dat twee kinderen een camera delen.

Zonlicht door het ijs (foto van deelnemer)

In actie!

De prijs voor een fotografiefeestje van twee uur is 110 euro tot en met acht kinderen. Voor elk kind meer, kost het 8 euro per kind extra.

Voor extra service, bijvoorbeeld het afdrukken van foto’s of het plaatsen van foto’s op een website, kan de feestjesgever extra kosten rekenen.