Onze Kinderfeestjes

slinger

Boek een Kinderfeestje

Deze feestjes kun je bijna overal boeken. Klik op regio’s!

Klik op de kopjes voor meer informatie. Vragen? Klik hier!

De prijs is 110 euro voor 8 kinderen, voor elk kind meer 8 euro extra.

 

In het wild
6 – 12 jaar
We gaan op avontuur in het Wild – we kunnen Freek Vonk nadoen. We gaan onszelf camoufleren. Je kunt een pijl en boog maken. Met een zakmes een speer snijden. Op sommige plekken kun je op zoek naar herten, vossen en anders is een konijn ook al leuk.  Op sommige plekken kun je ook nog een vuurtje maken. In echte natuurgebieden is dat uiteraard verboden.

Survival in de natuur (Oervolk)

4-11 jaar

Hoe kun je overleven in de natuur? Wat kunnen Oerkinderen veel beter dan wij? En kunnen wij dat ook leren?

Met een verhaal over de Oertijd leer je ‘overleven in de natuur’. We gaan kruiden verzamelen, op jacht met een katapult, ons gezicht insmeren met modder, we maken een amulet om ons te beschermen.

Als je 7+ bent mag je van ons met mesjes werken (in overleg met de ouders). Je kunt dan een heuse speer maken. We kennen ook heel veel Oerspelletjes die de kinderen op de Oerschool ook deden. Zoals mikado met bostakken. Op sommige plekken mag je vuur maken. Maar dat moeten we wel vantevoren aanvragen of we kennen recreatieterreinen waar dat mag. In mooie natuur mag je bijna nergens vuur maken.

Boswachtersfeestje
6 – 12 jaar
Wil je later boswachter worden? Onze feestjes zijn een mooie introductie. Zoek naar konijnen, vossen, herten of Schotse Hooglanders. Herken de sporen van dieren. Je leert sluipen en je te camoufleren. We maken een hotel voor de kleine beestjes.

Natuurdetectives
4 – 10 jaar
Een echte natuurliefhebber is altijd aan het speuren. Naar veren, botjes, stenen, mooie bloemen. Bij een speurneusfeestje zoeken we naar sporen van dieren, we zoeken naar schatten uit de natuur, maar het kan ook een piratenschat zijn natuurlijk. Onze grootste speurneus Jac. P. Struiner vind je bij de pareltjes. Zijn werkterrein ligt vooral rond Nijmegen en Arnhem. Elders doen we ook speurneuzenfeestjes. Voorbeelden van speurtochten vind je hier.

Natuurfotografie
Met onze eigen fotografen. Klik hier voor meer informatie.

Heksenfeest 
4-12 jaar
Doe mee met onze heksencursus. Leer toverdrank maken met allerlei magische kruiden uit de natuur, toverspreuken bedenken om de dieren beter te maken, doe een cursus bezemsteel vliegen met je zelfgemaakte bezemsteel. Voor de kleintjes is de beginnercursus. In de gevorderde cursus leer je meer over hoe je kruiden echt kunt gebruiken. Je snijdt met een zakmes een heuse toverstok. We pikken ook wat toverspreuken van Harry Potter.

Piraten

4-8 jaar

Doe mee met de Piratenschool. Je leert zwaardvechten, sterke verhalen vertellen en de schat zoeken. We maken ook nog een schatkaart en een piratenboot. Wat een lol hebben we met de Piraat!

In het donker
8 – 12 jaar
Bij dit feestje ontdekken we de natuur in het donker. Waar zijn de kleuren gebleven. Kunnen we sterrenbeelden herkennen. We luisteren naar uilen, spotten vleermuizen  en luisteren naar een spookverhaal

Kleuters in het Wild
3 – 7 jaar
‘De spinnenrace’, ‘de blinde eekhoorn’, ‘schipper mag ik overvaren (als slak of pissebed)’, Onze feestjesgevers kennen heel veel spelletjes. Afwisselend drukke spelletjes met rustige spelletjes met zoekopdrachten.

Team Natuur
7 – 12 jaar
Een stoer bosspel blijft je leven bij. Het dierengeluidenspel. Dierenstratego, vlag veroveren (maar dan met knuffeldieren), op jacht naar de wolf. Lol maken, zoals lol maken hoort!

Crea in het Bos
6 – 12 jaar
Landart-kunstenaars maken gebruik van dingen in de natuur om (tijdelijke) kunst te maken. Landart is vaak ‘stoere kunst’. Je sleept met takken, werkt met touwen, in de zon, de storm, de regen of de sneeuw. Een kunstenmaker laat zich niet tegenhouden!

Lees hier onze algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen