Kinderfeestjes in de natuur in Noord-Brabant

Nergens is de natuur zo mooi als in het Brabantse Land. Het land waar ik ben opgegroeid. De Loonse en Drunense Duinen binnen handbereik. Nu woon ik in Amsterdam. Daar heb je grutto’s en dat is ook mooi. Maar als jongetje bouwde ik hutten, zwom ik in de Roeivijver en maakten we heel wat dwaaltochten door het zand.

In Brabant leerde ik dat de natuur echt een feest is voor elk kind! Dat is niet toevallig, de naam van het bedrijf dat ik vijf jaar geleden ben gestart.

Natuur is een Feest

Is jouw kind ook gek van natuur? Van het buitenleven? Het aanklooien met takken, in een boom klimmen, graag met een zakmes bezig? Rondom de Brabantse steden Breda, Tilburg, Den Bosch, Oss en Eindhoven is hartstikke veel natuur. En daar bieden wij onze feestjes aan. Bij onze feestjes staat het avontuur, de beleving en vooral het spelen voorop. Natuurlijk leren kinderen van alles. En onze feestjesgevers weten ook heus wat over natuur. Maar echte educatie dat laten we lievere aan andere partijen over. Er is een tijd om te leren en om te spelen!

Gun jij jouw kind en z’n vriendjes ook zo’n fijn avontuur in de natuur? Kijk dan eens op deze website rond en vind uit wat we allemaal doen. We bieden feestjes en activiteiten op ‘maat’, dus mocht het er niet precies bij staan, vraag het even. Want misschien weten we wel wat te regelen.

Meer informatie of een feestje aanvragen? Boek hier!

Ben je medewerker in de kinderopvang of op een basisschool. Ook voor jullie kinderen kunnen wij van alles betekenen. En wij bieden ook inspirerende trainingen aan voor het personeel! Daarin kun je zelf weer even proeven van het buitenspelen.

 

One Response to “Kinderfeestjes in de natuur in Noord-Brabant”

Read below or add a comment...

  1. OkiDo says:

    Leuk initiatief, zo belangrijk en gezond buiten in de natuur 🙂

Schrijf ook iets

*