Kinderfeestje in de natuur rond Rotterdam

Als kind wil je slootje springen, bomen klimmen, op een vlot varen, een hut bouwen, met een zakmes werken. Samen met je vriendjes lekker rotzooien in de natuur! Gelukkig kan dat op steeds meer plekken in Rotterdam en dus ook tijdens je kinderfeestje met begeleiders van Natuur is een Feest!

Natuur is een Feest biedt in heel het land, maar dus ook in Rotterdam, hele leuke kinderfeestjes voor 4 – 12 jaar. Tijdens zo’n feestje waan je je Freek Vonk in de jungle van het Eiland Brienenoord of in de Broekpolder in Vlaardingen. De educatieve tuin De Enk  is ook een fantastisch leuke feestjeslocatie. Je kunt er een vuurtje maken, kruiden plukken, soep maken boven een vuurtje.

Onze feestjesgevers Linsey Balvert, Gonny Jungst, Marjolein van Oosten en Mirjam Hooijmeijer staan voor jullie klaar. Marjolein woont trouwens in Brielle, dus als je tijdens je feestje vogels wilt spotten op het Quackjeswater in Hellevoetssluis of wilt jutten op het strand van Oostvoorne? Je feestje wilt bij de Rhoonse Grienden bij Spijkenisse, dan kan dat ook natuurlijk!

Wil je ons persoonlijk leren kennen??? Kom dan naar de gratis middag ‘Ontmoet de Feestjesgever’ op (Goede) Vrijdag 14 mei in het Voedselbos Vlaardingen.   We gaan lekker bij een vuurtje broodjes bakken. Je kunt met een zakmes een speer slijpen. Je ontdekt wat je allemaal kunt eten uit het voedselbos. En drinkt een glaasje zelfgeplukte kruidenthee. Geef je alsjeblieft van tevoren op bij Bart de Koning, 06-29096804 of  info@natuuriseenfeest.nl.

Geloof je zo al wel dat deze feestjes echt wat zijn voor jouw spruit? Geef je op via het formulier bij www.natuuriseenfeest.nl/contact.

Je bent bij ons ook op het juiste adres als Kinderopvang of voor het basisonderwijs voor uitstapjes met je groep. Bijvoorbeeld als je juf jarig is!

 

One Response to “Kinderfeestje in de natuur rond Rotterdam”

Read below or add a comment...

  1. sandra says:

    Wat een leuk alternatief idee voor een kinderfeestje. Jammer dat het niet in de buurt is anders had dit zeker iets voor ons kunnen zijn.

Schrijf ook iets

*