Heksenfeestje

slinger

IMG_4089

Wie wil er niet af en toe een heks of tovenaar zijn? Lekker voor de grap iemand omtoveren in een kikker. Of een vliegtochtje op een bezemsteel. Lekker prutten in de heksensoep of toverwedstrijden houden met je zelf gesneden toverstaf.

Speciaal voor alle heksen- en tovenaarskinderen, organiseert Natuur is een Feest het heksenfeest junior en het heksenfeest voor gevorderden.

Kleuters

De heks vertelt een spannend verhaal. Je maakt een toversoepje en doet een vliegwedstrijd op een zelfgemaakte heksenbezem. Misschien maak je wel heksenboter (met paardenbloemen en hondsdraf) voor op een toastje. We sluiten af met een heksendans rondom de ketel!

Gevorderden

Je leert van de heks veel over eetbare planten en hoe je bijvoorbeeld een brandnetel aanraakt zonder geprikt te worden. Je maakt van de gevonden planten heksenthee of heksenboter. Je snijdt met je zakmes je eigen toverstaf en leert een paar toverspreuken. Je doet een spelletje zwerkbal, het geblindoekte vleermuizentikkertje, en andere tricky heksenspelletjes en heksenverhalen.

Het heksenfeest kan overal plaats vinden. We leggen een link naar kennis van de natuur en het is uiteraard allemaal met een dikke knipoog. Dus geen serieuze heksencapriolen.

De prijs is hetzelfde als de andere feestjes, 110 euro voor 8 kinderen, 8,00 euro per kind extra.

Bij huur van een locatie komen daar kosten bij.