Bij Natureluur in het zuiden van ons land (tussen Weert en Roermond) is het altijd een feestje in de natuur, dus heerlijk in de buitenlucht. Natureluur ligt op een schitterende locatie middenin Natuurgebied Het Leudal met bos, weilanden, klooster- en ontdektuinen binnen handbereik. Onze feestje zijn dus ook op locatie van Natureluur zelf.

Voor een beetje regen zijn wij niet bang. Onder begeleiding van een professionele (pedagogisch) begeleider van Natureluur nemen wij het kinderfeestje uit handen; geen troep in huis, geen organisatie, geen materialen aanschaffen maar alleen genieten. Ouders en/of andere begeleiders mogen erbij zijn, maar dat is niet verplicht. Aan jou de keus. Mocht je het wensen dan kunnen wij foto’s maken van het kinderfeestje en deze naderhand digitaal toesturen (inbegrepen).

We hebben verschillende kinderfeestjes voor verschillende leeftijden en met verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een kabouterfeestje, een speurneuzen of boswachtersfeestje, feestje ‘stoer’ of bikkels en/of meiden in het bos.

Een kinderfeestje kun je boeken bij Natureluur. De natuurfeestjes duren 2 uur. De feestjes kunnen worden geboekt op woensdagmiddag en op zaterdag. In overleg is het ook mogelijk tijdens een schoolvakantie. Elk kind meer is 8,50 extra. Een glaasje ranja en een koekje is inclusief. Ieder feestje kan worden aangevuld met extra’s zoals een frietjes- en snacktafel, picknick, kleine attentie, hightea en eventueel ophalen met onze fietskar.

Kijk voor meer informatie of een boeking van een feestje op

https://www.natureluur-kinderopvang.nl/feestjes-1/