februari, 2019

23feb10:0016:00training Peuters en Kleuters in het Wild - Zeist - De BoswerfBezoekerscentrum de Boswerf

meer

Info

Jonge kinderen ontdekken de natuurlijke wereld. Maar natuurlijk alleen als ze buiten kunnen spelen. Om ouders en pedagogisch medewerkers hierbij te helpen, hebben we Peuters in het Wild opgericht. Een groeiend netwerk van aanbieders van speelse, creatieve en avontuurlijke buitenactiviteiten. Meer informatie hierover vind je op onze website: www.peutersinhetwild.nl.
 
Dit is een training voor volwassenen, dus geen activiteit voor peuters zelf.
 
Op zaterdag 23 februari organiseren we deze training voor iedereen die met jonge kinderen werkt of wil werken. Deze training duurt van 10.00 tot 16.00 uur en vindt plaats bij het Natuurcentrum de Boswerf in Zeist. Tijdens de training leer je met elkaar:
 
* hoe je jonge kinderen kunt uitdagen en motiveren om zelf ontdekkingen te doen in de natuurlijke omgeving.
* maak je kennis met een aantal voorbeeldavonturen zoals ‘huisjes voor dieren’.
* Hoe natuurlijk buitenspelen bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Hierbij zijn we vooral geïnspireerd door de ideeën van Reggio Emilia.
* hoe je kunt aansluiten bij het netwerk Peuters in het Wild en wat je daar aan hebt.
 
De training duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De prijs is 75 euro inclusief btw. Als je met twee of meer mensen inschrijft 65 euro.
Voor mensen die zich meer willen verdiepen in natuurlijk buitenspelen door jonge kinderen en daarmee willen oefenen, verwijzen we naar onze driedaagse trainingen in Deventer en in Hasselt – Belgie – in maart 2019.
 
Geef je op door een mail te sturen aan: info@peutersinhetwild.nl, Bart de Koning

tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00

Locatie

Bezoekerscentrum de Boswerf

Prins Bernhardlaan 3

Organizer

Peuters in het Wild

X