januari, 2019

19jan13:0015:00Kennismakingsdag Natuur is een Feest/ Buitengewoon Feest EdeBuiten Gewoon Feest

meer

Info

Werk jij met kinderen en vind je het belangrijk om ze meer in de natuur te laten spelen en ontdekken? Ben jij ouder van kinderen van avontuurlijk ingestelde kinderen? Natuur is een Feest en Buitengewoon Feest hebben iets leuks voor je! Je kunt met ons kennismaken op zaterdag 19 januari op de locatie van Buitengewoon Feest/ Wietske Steenbergen in Ede.

Centraal staat ons programma Oervolk Stoervolk! We nemen je mee in de wereld van de Oermens. In het bos laten we je zien hoe creatief dit programma is. Deelnemers bedenken hoe het is om in de Oertijd te wonen. Wat heb je nodig om te overleven? Een hut, een hengel, een speer, pijl en boog, eetbare kruiden, een tuintje maken… Hierover hebben we deze blog geschreven: https://www.natuuriseenfeest.nl/waren-oermensen-creatief/

We sluiten af met een kampvuur en broodjes bakken in de grote tuin van Buitengewoon Feest.

Wietske geeft feestjes en workshops op haar eigen locatie. Natuur is een Feest is een netwerk van aanbieders van allerlei natuuractiviteiten. We geven ook trainingen over creatief, natuurlijk en avontuurlijk buitenspelen van de peuterleeftijd tot ongeveer 14 jaar. We vertellen je er graag alles over onze mogelijkheden voor jullie kinderopvang, school of gezin.

De activiteit begint echt om 13.00 uur. Als je het gezellig vindt, mag je langer bij het vuur blijven zitten. Geef hieronder aan of je komt, of stuur een mail naar info@natuuriseenfeest.nl. Deelname is gratis. Neem vooral je kinderen mee!

tijd

(Zaterdag) 13:00 - 15:00

Locatie

Buiten Gewoon Feest

Randweg 2

Schrijf ook iets

*

X