maart, 2019

15maart(maart 15)10:0013apr(apr 13)16:00Driedaagse Training Peuters en Kleuters in het Wild (Hasselt, Belgie)Domein Kiewit, Hasselt

meer

Info

In de Belgische en Nederlandse opvoedingspraktijk is steeds meer aandacht voor natuurlijk en avontuurlijk buitenspelen.

Waarom is spelen in de natuur belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen? Wat zijn de randvoorwaarden die nodig zijn voor een ‘rijke’, ‘natuurlijke’ speelomgeving? Hoe kun jij als (toekomstig) professional inhoudelijk bijdragen aan deze mooie ontwikkeling?

Wij geven je kennis over Reggio Emilia en hoe deze in te zetten in het spelen in de natuur. Wij geven je inzichten om deze activiteiten te analyseren aan de hand van de verschillende intelligenties van Howard Gardner. Steeds koppelen wij terug naar je eigen praktijk en versterken je in het expressief inzetten van boekjes, handpoppen en natuurelementen in de natuurlijke activiteiten.

Het bedrijf natuur is en feest Nederland en Meander Pedagogisch Bureau België organiseren een driedaagse training voor professionals die Peuters in het wild activiteiten willen organiseren in hun praktijk of kinderopvang. Dankzij je deelname met certificaat kan je je presenteren als specialist natuurlijk- en avontuurlijk buitenspelen in de kinderopvang  en/of coachpraktijk.

Wil jij een bijdrage leveren aan deze belangrijke ontwikkeling, doe dan mee aan onze driedaagse training ‘peuters en kleuters in het wild’. Deze training geven we in domein Kiewit in Hasselt, een prachtig natuurgebied waar je meteen door geïnspireerd raakt

Wanneer: Op vrijdag en zaterdag 15 en 16 maart
en een derde dag op zaterdag 13 april

Waar: Domein Kiewit bij Hasselt (Belgisch Limburg)

Prijs:    385 euro inclusief btw (ook inclusief een cursusmap met voorbeelden, lunch, koffie, thee en dergelijke)

Voor wie : Professionals actief in coachpraktijken en kinderopvang
met een hart voor natuur.

Portfolio :   Bart de Koning is initiatiefnemer van Natuur is een Feest Nederland en de trainer van Peuters in het wild.
Pedagogisch Bureau Meander in Hasselt Belgie is van Geert Derwael. Geert heeft
meegedaan aan een eerdere training Peuters in het Wild en werkte met Bart aan
de inhoud van deze training in Belgie. Meander biedt ook peuters in het wild-activiteiten aan in Belgisch Limburg.

Wil je meer informatie over deze training. Stuur dan een mail info@peutersinhetwild.nl of bel 06-29096804 (Bart de Koning)

tijd

Maart 15 (Vrijdag) 10:00 - April 13 (Zaterdag) 16:00

Locatie

Domein Kiewit, Hasselt

Putvennestraat 108, 3500 Hasselt, België

Organizer

Peuters in het Wild/ Pedagogisch Bureau MeanderBart de Koning, 06-29096804, info@peutersinhetwild.nl

Schrijf ook iets

*

X