Kinderfeestjes

slinger

Meteen naar soorten kinderfeestjes: Klik hier.

Wil je de zorg voor een kinderfeestje uit handen geven? Geen 8 spelende kinderen in je huiskamer? Wil je je kind en vriendjes de natuur laten beleven?  Boek dan een feestje bij ons. De feestjes worden begeleid door ervaren en enthousiaste volwassenen. Ze zijn geselecteerd op hun ervaring met kinderen en affiniteit met de natuur.

Bij ons is de natuur echt een feest. Onze feestjes zijn altijd buiten! Voor een beetje regen zijn wij niet bang.

Prijskinderfeestje

De prijs is 110 euro voor een feestje van 2 uur op een gratis locatie. Dat is voor acht kinderen. Eten en drinken neem je zelf mee. Ouders/verzorgers van de jarigen blijven bij het feestje. Je kunt meer kinderen meenemen. Voor elk kind meer: 8 euro. De prijzen zijn inclusief btw.

Voor extra’s, bijvoorbeeld combinatie met horeca of gebruik van een binnenlocatie bijvoorbeeld op een natuurspeeltuin, betaal je een extra bedrag afhankelijk van de plek. Betaling het liefst contant, maar kan ook op rekening.

 Lees ook onze algemene voorwaarden

 

Veel feestjes kunnen overal. Klik op natuurfeestjes voor de mogelijkheden.

Onze Pareltjes zijn feestjes op bijzondere plekken, georganiseerd door onze partners.  Bij deze feestjes kun je bijzondere dingen beleven zoals vuur maken, hout snijden, natuurmoorden oplossen enzovoorts. De prijs is vaak iets hoger.

Opgeven voor een feestje of informatie aanvragen?
Neem contact met ons op.